GET YOURSELF
REFRESHED

Заявете демонстрация! 0878 26 40 71

Какво представлява масажът?

Офис масажът е възстановителна процедура, съчетаваща основно похвати от класическия масаж. Насочен е към хора, работещи седнали зад бюро или прави.

 

Колко време е продължителността на масажа?

Продължителността може да е различна, според потребността и желанието ви. Обикновено е 15 минути с възможност да се продължи или удвои.

 

Как се провежда масажът?

Офис масажът се извършва на специално проектиран ергономичен стол. Вие заемате поза ембрион, като по този начин отпочива цялото ви тяло и съзнание. Масажът се прилага през вашите дрехи, а по-голямо удобство е необходимо да носите лека, памучна материя.

 

Къде се провежда масажът?

За вашият комфорт е добре масажът да бъде проведен на тихо място, отделна зона за релакс. Столът може да се монтира непосредствено и до вашето бюро.

 

Колко често е добре да се подлагаме на офис масаж?

Една от целите на масажът е най-вече превенция към появата на професионално заболяване. В дългосрочен аспект, офис масажът оказва благоприятното си въздействие върху нас. Масажът е една от предпочитаните форми за релакс в работни условия. Опитът ни показва, че две посещения седмично офис масажът дава най-добри резултати и търсеният ефект е най-осезаем.

 

Мога ли да получа масаж само на гърба?

Разбира се, че може. Времето, предназначено за масаж, е преди всичко част от вашето време за отмора и възстановяване. Нашият съвет е да не пренебрегвайте дълго ръцете, врата и главата. Знайте, че масажът приложен върху всички напрегнати зони оказва изключителен ефект!

 

Кога е най-подходящото време да се подложа на масаж?

Можете по всяко време в рамките на работния ден. Вие го планирате, според вашия работен ритъм за деня. Желателно е да избягвате масаж веднага след хранене.

 

Има ли противопоказания офис масажът?

Както при всеки друг масаж има основни противопоказания за прилагането на масажа. Ето ги и тях: треска,остро възпаление, кървене, наличие на язви в някоя част на тялото, кожни заболявания, наранявания или тежко възпаление на кожата, възпаление и тромбоза на вените, варикозни разширения.