Офис
Масажи

Заявете демонстрация! 0878 26 40 71

Какво представлява офис масажа?

Още по времето на Хипократ масажът се е използвал за профилактика и лечение. В наше време масажът, с всички свои разновидности, продължава да доказа своето благотворно въздействие върху целият ни организъм. И ние вярваме, че човек сам трябва да поеме активна роля за подобряването, възстановяването и поддържането на здравето си.

Офис масажът е сред алтернативните методи за справяне със стреса на работното ни място. Масажът е ценен подход в профилактиката и има огромно значение при комплексното лечение на редица професионални заболявания. Това се постига чрез серия от последователни техники за раздвижване и омачкване върху проблемните и пренапрегнати зони , в областта на гърба, врата, рамене и ръцете. След направена първоначална консултация за вашето здравословно състояние и липсата на противопоказания за провеждането на масаж се пристъпва към процедурата. Офис масажът се извършва върху специален ергономичен стол, а тялото приема формата на ембрион. Прилага се през дрехите, като желателно е да сте с лека, памучна материя за най- пълен и осезаем резултат.

 

Въздействие на масажа

Масажът има физиологично, психологично и емоционално въздействие върху целия организъм.

Подържа правилното кръвообращение в мускули, стави и сухожилия, лишавайки ни от досадните схващания и болка.

Подобрява лимфоотичането, еластичността на тъканите и подвижността на ставите, завладявайки ни спокойствие, чувство за топлина и харизматичност.

Усилва защитните функции на организма, а така ще сме готови за следващата стресова ситуация.

Нормализира кръвното налягане и балансира нервна система, а ние ще сме емоционално устойчиви и спокойни.

Съдейства за пренос на повече кислород към мозъчните клетки, и ние ще сме по-концентрирани и креативни.